joi, 16 decembrie 2010

Placeri de iarna!


Vin rosu ca sa ametesti, miere si zahar ca sa te indulcesti, piper pentru o senzatie mai tare si mult multa multa multa multa scortisoara.

Sunt unele lucruri ce numai iarna le poti gusta sau trai. Unele arome sunt special facute sa iti excite simturile numai in anotimpul friguros, iar unele senzatii le poti simti din plin numai pe viscol. Zapada, sky-ul, cadourile ... vinul fiert.

Acum ca viscolul s-a dezlantuit, linsoarea te-a acoperit, placerea te-a invaluit, danseaza cu mine intre fulgii grabiti sa treaca pe langa corpurile noastre ce se ating sa simta macar pentru o secunda aroma ametitoare ce ne inconjoara. Acum experimentam arome.

In vijelia de neoprit, intre fulgii ce s-au topit, intre buzele noastre ce s-au lipit, vreau sa te lasi purtata de vant si sa gusti fiecare picatura de placere preversa ce o are iarna asta de oferit. Vreau sa cobori mai jos pe partia alunecoasa si sa iti lasi simturile sa exploreze totul cat timp aroma de scortisoara iti invaluie corpul tremurand in linsoarea ce te-a acoperit.

Coboara mai jos, tot mai jos si mai jos, uita de tot ce e in afara lumii noastre in care ne facem de cap cum ne place. Stiu ca abia astepti sa gusti.

Ia-o in mana si simte-o ... e fierbinte, nu? Apropie-te de ea incet si simte-o ... vrei sa o gusti, nu? Pune varful limbii pe ea ... crezi ca ai sa te frigi?

Lasa-i gustul sa te cuprinda treprat, lasa-i aburii sa te invaluie, lasa-ti corpul sa ameteasca in aroma dulce puternica.

Crezi ca ai gustat-o? Ea te-a gustat pe tine. Las-o sa curga in gura ta, sa se simta ca acasa acolo. Las-o sa se plimbe pe limba ta sa te incalzeasca in viscolul rece, sa iti excite toate simturile, sa iti trezeasca toate poftele, sa iti intre pana in minte, sa nu o mai poti scoate de-acolo. E tot ce trebuie sa ai in cap acum, aroma si placerea.

Umple-ti gura cu ea, si simte-i temperatura ce parca creste incontinuu si iti face gura sa pulseze, sa reactioneze tot mai mult si mai tare. Umple-ti toata gura si nu omite nici o picatura din gustul asta placut al iernii, du-o pe toata la gura si da-o pe gat cu o pofta incontrolabila, sa-ti vad gura cum se umple tot mai mult, sa-ti vad fata cum se inroseste de placere, sa te vad cum o cuprinzi cu ambele manini si o strngi de parca ar vrea sa fuga de la tine. Vreau sa vad cum iei fiecare picatura ce iti scapa pe obrazul infierbantat si o duci inapoi la gura pentru ca nu vrei nimic sa scape ... totul e doar pentru tine si iti place atat de mult.

Vrei sa o termini? Vrei sa fie doar a ta, sa nu o mai imparti cu nimeni? Vrei sa se goleasca in gura ta? Ce esti dispusa sa faci ca sa fie doar a ta?

Ti-a placut cana de vin fiert?



2 comentarii:

Daca vreti sa lasati un comentariu o puteti face aici