miercuri, 15 decembrie 2010

Lingeeeee


Deschide fereastra si admira iarna.

Uite ce frumos linge afara. Iti creeaza o senzatie placuta si intri incet-incet in spiritul sarbatorilor de iarna.

Tie cum iti place sa linga? Iti place abundent, sa te acopere toata pana ramai inzapezita, imobilizata si albita toata de zapada sau preferi sa te gadile incetisor cativa fulgi, sa te atinga in trecere, sa simti aerul rece cum se plimba peste pielea ta fierbinte, dandu-ti timp sa ajungi sa iti doresti tot mai multi si mai multi fulgi si tot mai mari?

Iti place sa linga vijelios in rafale puternice, sa te dezechilibreze, sa nu-ti mai gasesti drumul, sa linga cu o putere incontrolabila, sa te deruteze, sa te zapaceasca, sa te domine. Iti place sa te arunce de colo-colo pana nu mai stii unde te afli, ce vrei, de unde a inceput totul? Sau iti place atunci cand linge jucaus cu fulgi ce danseaza peste tot in jur si iti trezesc brusc toate simturile, te umple cu o caldura placuta pana in adancul sufletului tau si te face sa tremuri de veselie?

Iti place sa linga ca intr-o avalansa ce incepe de la un mic bulgare si se tavaleste, se mareste, se ingreuneaza, te acapareaza si te acopera in intregime intr-un zgomot infernal? Iti place sa simti cum iti acopera avalansa fiecare milimetru al corpului infierbantat ce astepta sa se racoreasca de asta vara, sa simti cum te tine in loc si te face sa tremuri si sa tipi de parca ar veni sfarsitul lumii, sa iti vina sa explodezi de placere si de bucuria ca iarna asta o sa linga abundent si o sa avem zapada de sarbatori?

Sau iti place sa se joace cu tine? Sa se acumuleze niste nori imensi, grei, gri, sa se acumuleze tensiunea si sa stii ce urmeaza sa se intample insa totul sa intarzie, timpul sa se opreasca si sa astepti cu gura cascata primul fulg. Sa inceapa sa linga cu niste fulgi minusculi si rari, iar tu sa stai sa astepti nerabdatoare ca totul sa se inteteasca, innebuninta de ritmul enervant de rabdator in care linsoarea se aseaza peste tine si peste tot?

Eu cred ca e mai bine ca totul sa inceapa cat mai incet. Imi place tensiunea aia de dinaintea unei ninsori satisfacatoare. Sentimentul ala ca vremea te tachineaza, se joaca cu tine, parca incepe, parca mai asteapta, parca acum linge, dar parca prea putin, parca incepe mai tare si devine din ce in ce mai bine, dar parca nu e suficient, parca linsoarea incepe sa devina asa cum iti doreai, deasa si alerta ... apoi se opreste si se mai joaca putin cu tine.

Te uiti la norii apasatori ce se joaca cu mintea ta, facandu-te sa te gandesti la cat de placuta ar fi o ninsoare puternica, vijelioasa, abundenta, luuuunga pana pana la anu', sa te cuprinda toata si sa te zguduie ca o avalansa imensa, insa linsoarea incepe tot timpul incetisor. Iti da ocazia sa te obisnuiesti cu mangaierile dulci ale fulgilor de nea, te lasa sa privesti cum totul se acopera trepatat de zapada, fiecare particica, fiecare metru, centimetru...milimetru, iar treptat fulgii se maresc, norii incep sa se descarce, vantul se inteteste, iar tu incepi sa tremuri ... mai mult de emotie stiind ca vei avea parte de o iarna plina si satisfacatoare. Vantul poarta acum fulgii tot mai rapid si ii simti cum se topesc peste pielea ta usor excitata, totul devine mai puternic, linsoarea tot mai deasa, mai vioaie. Te innebuneste de placere, de veselie, zapada te acopera acum in intregime, iti umple mintile cu spiritul sarbatorilor, corpul iti este imobilizat. Desi vrei sa te misti, nu poti pentru ca esti uimita de cat de tare te satisface o linsoare puternica in preajma sarbatorilor si de cat de mult iti place vijelia ce poarta niste fulgi deveniti acum imensi peste tot sub privirile tale, iar troienii de zapada sunt purtati violent in toate direciile acoperind totul in cale.

Asa-i ca te simti foarte bine atunci cand totul in jur este plin de zapada, iar linsoarea nu inceteaza sa cada? Asa-i ca iti place cand vijeliile te poarta unde vor ele ca o frunza usoara uitata de toamna si lasata in grija iernii? Asa-i ca iti vine sa faci un om de zapada pe care sa il iei cu tine in casa si sa-l simti peste corpul tau gol cum se topeste de placere picurand pe toata pielea apa?

Winter session.

Sa aveti o iarna implinita si satisfacatoare!

2 comentarii:

Daca vreti sa lasati un comentariu o puteti face aici