vineri, 14 mai 2010

Fetish bizzare


Cat de plictisita poti fi de aceeasi rutina si aceiasi oameni lipsiti de culoare si viata de la tine la job. Aceleasi hartii in acelasi format, aceleasi semnaturi si aceleasi prostii scoase pe gura de sefi si de colegi.

Cat de tare ti-ai dori sa evadezi acum, sa te descarci, sa te simti libera sa faci ce vrei tu, sa zbori unde vrei tu, sa fii luata pe sus si dusa catre cele mai ascunse si fierbinti fantezii sexuale ale tale. Lucruri pe care nu ai curajul sa le impartasesti nici cu cele mai bune prietene ale tale, iti zboara acum nestingherite prin minte, cat trimiti rapoartele alea afurisite catre frustratul ala de sef burtos si chel care nu ti-a apreciat niciodata munca.

Cat de tare ti-ai dori sa simti acum urma de transpiratie ce iti curge pe frunte, pe gat si pe sani cat stai incordata in punctul in care iti dai drumu' in bratele unui barbat care te domina din toate punctele de vedere.

Vreau sa te relaxezi acum, vreau sa te lasi pe spate si sa-ti imaginezi. Vreau sa iti pui o muzica relaxanta, sa ramai singura in camera, sa uiti de toate problemele, dilemele si rapoartele de saptamana asta si sa devii curioasa. Fii curioasa si relaxata.

Ti-ai imaginat vreodata cum te-ai simti intre doi barbati? Sau e genul acela de fantezie pe care nu ai indrazni sa o descrii nici prietenei tale careia de obicei in povestesti absolut orice? Genul de fantezie care te face sa te simti o fetita foarte foarte foarte obraznica, murdara si implinita. Exact ce iti trebuie tie acum pentru a te relaxa. Nimeni nu poate sti la ce te gandesti tu acum, totul ramane intre noi ... trei.

Stai pe spate acum, cu capul pe perna si ochii inchisi, in timp ce patru maini puternice se joaca pe spatele tau masandu-ti fiecare centrimetru si milimetru al corpului tau, care devine incet si foarte sigur din ce in ce mai fierbinte. Parca ai avea temperatura. Dar noi stim ce se intampla de fapt si la ce te gandesti acum. Simti respiratia miscandu-se cu rabdare pe gatul tau, simti sarutarile inceti de pe langa ureche, le simti cum coboara pe tot gatul spre umar urcand inapoi pana dupa ureche, simti totul acum, fiecare atingere si fiecare sarutare si vrei momentul asta sa continue la nesfarsit. Cum o fi oare sa poti simti absolut totul prin pielea ta, cand esti atat de relaxata si din ce in ce mai excitata?

Fetita obraznica ... la ce te gandesti?

Sutienul ti-a fost desfacut, nu stii de a cui maini dar nici nu conteaza. Ale mele se plimba nestingherite pe tot corpul tau, in preajma sanilor, pe coapse, pe abdomen, inapoi pe langa sani, din ce in ce mai aproape de sfarcuri iar tu prinsa in acest vartej fara sfarsit, te saruti cu amandoi pe rand, gandindu-te cat de tare ti-ar face placere ca una din cele patru maini nesimtite sa alunece nestingherite sub blugii tai stramti, peste chiloteii tai prea mici pentru a ma impiedica sa trec prin ei, masandu-te incet, incet, inceeettt.

O mana nesimtita chiar a ajuns atat de departe. Nu iti imaginai, chiar se intampla. Incerci sa te impotrivesti asa din "politete", insa stii ca o vrei, stii ca e prea tarziu.

Si esti uda. Esti ingrozitor de uda si de perversa in momentul asta. Limba ta se joaca nestingherita cu limba unuia din noi, nici nu mai stii care, nici nu mai conteaza, limba celuilalt se joaca nestingherita pe sanii tai tachinandu-i, inconjurandu-i, apropiindu-se incet-incet de sfarcurile tale de mult intarite. Sanii tai m-au obsedat toata seara. Mana mea nesimtia a intrecut de mult barierele prevazute de lege si se joaca cu clitorisul tau alunecos si umed pana peste masura. Gafai excitata si innebunita, nestiind pe care din noi sa il apuci, nestiind cu care pula vrei sa incepi , o vrei, ne vrei, o faci acum, esti ametita, esti horny, esti nebuna si ... suna telefonu'. E amaratu' ala de amic care sta dupa curu' tau de 6 luni incercad sa te ia de nevasta, dar nu stie cum s-o zica. Trebuia sa te vezi cu el sa te duca cu masina acasa.

Tu inca gafai, inca nu iti vine sa crezi ce se intampla, dar inca iti doresti...

Continuarea cand ne dam drumu'.

Un comentariu:

Daca vreti sa lasati un comentariu o puteti face aici