joi, 13 mai 2010

Bilingual ..


Bacul tocmai s-a terminat, s-a consumat inca o seara de festival.. suntem doar noi 3 invaluiti de fumul de tigara si ametiti de aburii alcoolului. Te mangaie, iar eu privesc pofticioasa la voi .. stiu ca il vrei si stiu ca vrei sa te am. Vin si te adulmec cu sete, asa cum isi adulmeca un jaguar prada.. iti simt mirosul puternic de femeie in devenire.. iti soptesc aprins „o sa te leg si o sa fii a mea” .. cu ochii mirati si cu vocea gatuita imi raspunzi „poate stau si singura”.

Noaptea trece in ritm alert, ne trezim somnoroase si alergam spre autogara, prindem ultimul autocar si pornim spre mare.. in minte imi zboara gandurile ca la noapte iti voi rupe invelisul de mironosita si vei deveni femeia pasionala si bisexuala pe care o tii prizoniera de prea mult timp in tine.

Fumul de tigara danseaza haotic in camera, soarele apune sangeriu in valurile zbuciumate ale marii, zbuciumate ca sangele din mine.. sticla de vin e aproape goala iar noi stam si ne privim provocator.. Ma joc cu carliontii tai blonzi , iti mangai fata si iti privesc curbele apetisante.. pijamaua ta de matase managie pasional sanii tai care incep sa vibreze de dorinta. Ma apropii si mai mult de tine.. suficient de mult incat sa iti simt respiratia fierbinte pe pielea mea arsa de soare, iti prind sanii si ii strang cu putere.. gemi infundat si parca incerci sa te retragi. Te prind de coapsa si te strang cu mai mult forta.. ma apropii din ce in ce mai mult de buzele tale si te ling delicios peste ele.. te lasi moale si cazi prada adevaratei tale sexualitati.

Ne prindem intr-un vartej al mangaierilor si buzele noastre pornesc intr-un dans frenetic al saruturilor patimase. Te mangai si te domin.. te intorc pe spate si azvarl matasea pijamalei tale ca sa te invalui in matasea iubirii mele.. iti sarut gatul, iti presez sanii cu ai mei.. mana mea se plimba pe coapsa ta aluncandu-ti intre picioare si simtiand moliciunea pizdii tale nu prea-prihanita de pulile barbatilor.

Cobor cu saruturile pe sani.. te musc usor de sfarcurile tale rotunde stiind ca durerea iti provoaca placeri nebanuite.. soptind ma intrebi daca e bine ce facem .. ridic capul si ranjesc pervers „e perfect ce facem iubito” si gura-mi ajunge intre picioarele tale. Miros pizda ta dulce, roz si catifelata ca o mimoza .. ti-o sarut patimas cu limba-mi plimbandu-se de-a lungul labiilor tale. Respiratia ti-o ia razna si ma impingi cu putere mai adanc.. te gust din ce in ce mai bine si limba mi-e tornada pentru pizda-ti fierbinte.. simt ca esti din ce mai aproape de apogeul simtirilor .. si.. bag un deget adanc in tine.. mmmmmmm esti stramta si fierbinte, just how i like it... esti ca o menghina... incep sa te masez pe culoarele pasaricii tale ude din ce in ce mai rapid.. gemi si tipi.. „mai tare, mai tare, mai repede, mai adanc „ ... acum sunt cu doua degete in tine si ritmul e frenetic, degetele mele fac un du-te vino continuu in tine si limba mea danseaza pasional pe lindicul tau tremurand de placere..

Iti place si iti doresti de mult sa fii a mea.. ma astepti de atat de mult timp.. esti amanta mea, totul e ca intr-un vis erotic.. deja atmosfera e ametitoare.. te aud cum tipi de placere, esti in extaz.. te eliberezi de tine si ramai captiva mie.. incerci sa ma temperezi..

Te simti vinovata, dar stii ca acum esti femeie cu adevarat.. imi spui ca nu se va mai intampla.. rad in hohote.. iubito, te inseli.. acum incepe totul.

Un comentariu:

Daca vreti sa lasati un comentariu o puteti face aici