duminică, 5 septembrie 2010

Nu te poti impotrivi


Iti place sa fii fortata, sa fii dominata, sa fii a oricui te vrea acum si oricand. Orinde. Iti place sa fii luata pe sus, trantita pe pat si bine gatita pe toate fetele si in toate gaurile.

Te transformi noaptea pe luna plina intr-o nimfomana care se uda la orice vorba, orice gest ce duce cu gandul la sex.

In adancul tau se ascunde o mica nimfomana nesatisfacuta careia ii place sa fie fortata, aruncata cu fata in perna si funduletul ridicat, ii place sa simta pula intrandu-i si iesindu-i toata noaptea pentru a recupera tot timpul acela in care a stat singurica cu prietenul ei cauciuc. In seara asta parca totul a ajuns la limita. Tensiunea a atins limita maxima si simti sexul si in aer, simti orice urma de traspiratie, orice gest mai erotic, orice miscare mai violenta din jurul tau e in stare sa te aduca la marginea unui orgasm.

Esti intr-un oras necunoscut, printre oameni necunoscuti, intr-o noapte prea calda, intr-o rochie prea decoltata ca sa simti vantul cum intra pe sub ea si te mangaie peste tot excitandu-te si mai tare de parca nu ai fi deja la culme.

Esti intr-un hotel necunoscut, cu o receptionera necunoscuta care arunca arunca priviri fugare si nu prea discrete spre sfarcurile intrarite pe sub rochie si spre picioarele dezgolite si provocatoare. Provocatoare ... bine zis. Provoaca pe oricine sa ridice afurisita aia de fusta sa vada ce se ascunde acolo.

Ai avut toata noaptea un sentiment ciudat. O senzatie de parca cineva sta in intuneric si te priveste. Iti admira formele si asteapta nerabdator o adiere de vant mai puternic sa ridice fusta aia obraznica. E o senzatie ce iti da fiori ... dar mai mult te excita. Te sperie, dar te excita mai tare decat te sperie. Te uiti in spate si nu e nimeni ... sau se ascunde foarte bine. Sta in umbra si te admira, te priveste cu pofta. Te urmareste.

La hotel primesti cheile de la receptionera. Ii atingi mainile cu varful degetelor uitandu-te in ochii ei cu o privire ce ar tenta si un mosneag sa ia 3 Viagra.O vrei si pe ea. Nu pricepe ca esti atat de singura si innebunita in seara asta incat vrei sa o inviti in camera sa-ti ... tina companie.

Urci singurica scarile intunecate. La ora aia tarzie a inchis si luminile. Nici un om in preajma, inafara de privirea receptionerei pe sub rochia rosie ce urca scarile cat mai incet, lasand timpul necesar sa se vada tot. E intuneric, iar senzatia aia de urmaritor nu a disparut. E inca acolo, in spatele tau, pe coridorul lung in umbra rece, privindu-te cu pofta. E o silueta vaga, mare, intunecata, imperceptibila. Mergi mai repede cautand numarul camerei. Mergi mai repede pentru ca ti-e si frica .. si curioasa in acelasi timp. Cine o fi si ce o vrea?

Descui in graba, mainile iti tremura, curiozitatea creste, usa se deschide prea incet, rochia se agata de ceva si o desprinzi prea greu. Pasi in spatele tau se apropie cu o siguranta ce te innebuneste. Pasi din ce in ce mai gravi si mai grei. Tremuri si mai tare, esti si mai curioasa, esti inca excitata si nu stii cum sa reactionezi. Rupi rochia, intri in camera, inchizi usa si te sprijini de usa tragandu-ti rasuflarea cu mana pe piept.

E liniste acum.

Pasii nu se mai aud, in camera e liniste, nu se aud masini pe strada, nu se aud vecini galagiosi, nu se aude nimic in jur. Respiri din ce in ce mai linistita iar camera arata atat de confortabila. Multe culori provocatoare, fotolii mari si rosii, draperii asortate si uriase, un pat prea mare pentru cat ai tu nevoie. Ahhh, esti inca excitata.

E liniste acum.

Prea liniste.

Usa se misca, cineva o impinge din partea cealalta. Inima iti bate iar puternic pentru ca iti amintesti ca nu ai incuiat. Proasto, de ce nu ai incuiat? Macar acum ai sa-ti satisfaci curiozitatea, ai sa afli a cui e silueta neagra.

Te opui, dar o impinge mai tare. O mana cu manusa neagra se strcoara pe dupa usa, o impinge puternic, o masca de ski neagra apare de dupa si incremenesti. Oare vrea bani? Bijuterii?

Nu, te vrea pe tine.

Te ia de maini si te impinge pe covor dezgolindu-ti funduletul infierbantat. Te opui, sau vrei sa te opui, sau stii ca ar trebui sa te opui. Dar mai stii ca esti prea excitata de ideea asta, ca sa te opui suficient de tare. Te zbati putin, fugi catre fereastra, insa te prinde din urma si te tranteste de un perete. Isi lipeste corpul masiv de tine tinandu-ti mainile lipite de perete si isi scoate cagula. Nu te poti uita in spate sa-i vezi fata, e prea intuneric si nu vrei sa-i vezi fata. Vrei doar sa continue sa te sarute pe gat si pe spate coborand tot mai jos. Vrei doar sa-si scoata penisul intarit si obraznic, sa il simti in spatele tau cum te vrea si o sa te aibe pentru ca nu te poti impotrivi.

Stai cu mainile pe perete ca la arest, cu rochia ridicata si cu pasarica la vedere. Uda, necontrolat de uda. Iar pula lui te penetreaza in forta dintr-o data ca un disperat ce nu a mai avut o femeie de un an de zile. Pulseaza in tine si se zbate cu putere, intra si iese, te innebuneste, te excita tot mai tare, te aduce aproape de un orgasm puternic ... dar nu te lasa.

Te arunca inapoi pe covor. Rupe rochia aia obraznica. Iti departeaza picioarele cu o miscare violenta cat stai tu in patru labe cumintica si ascultatoare lasandu-l sa-si faca treaba.

Tipi

Normal ca tipi. Dar tipi de placere, tipi pentru ca iti doreai sa fii dominata si avuta in felul acesta, iti doresti de mult sa fii fututa cu agresivitata, sa te aibe un barbat oriunde si oricand te doreste. Sa simti pula aia intarita in tine, in toate gaurile, in spatele tau cum te tine cu putere de solduri si se misca animalic fara sa se termine.

Tipi de atata placere incat iti dai drumul. Stiai de la inceput ca iti vei da drumul. Stiai inca de cand a pus mana pe tine. Atat de sigur pe sine, de puternic si de agresiv. Nu rezisti si tipi cat iti dai drumul, nu vrei sa se opreasca pentru ca te innebuneste, o sa te gandesti la noaptea asta mult timp de-acum incolo. Esti uda toata, traspirata, obosita, ragusita de la atata tipat, inca excitata si parasita rece si fara vreo explicatie de omul din umbra.

A iesit pe usa la fel de rece cum a intrat si dus a fost.

Te-ai descarcat acum? Daca nu, o mai ai pe receptionera jos.

Scrie-mi acum ceva.


2 comentarii:

Daca vreti sa lasati un comentariu o puteti face aici